Blogul ParfumLand

Alegerea unor cadouri barbati în materie de parfumuri este mult mai simpla decât v-ați imaginat pentru că vă vom prezenta câteva aspecte importante de care puteți ține cont atunci când vreți să cumpărați un parfum pentru bărbați dar nu cunoașteți foarte bine gusturile acestora.

Foarte multe persoane se feresc de a alege un parfum pentru a-l oferi cadou unei persoane apropiate de teama că nu îl vor purta și nu va fi pe placul respectivei persoane, însă, parfumul este unul din cele mai bune cadouri pe care îl puteți face cuiva.

Alegerea unor cadouri pentru femei poate fi puțin dificilă mai ales atunci când vrem sa le dăruim un parfum sau un set cadou care sa includă și un parfum.

Poate fi dificil pentru că nu știm gusturile tuturor în materie de parfumuri, decât dacă ne sunt persoane foarte apropiate. Dar, dacă respectăm câteva aspecte simple, alegerea unui parfum cadou pentru femei poate fi foarte ușoară.

În rândurile următoare veți regăsi informații esențiale în alegerea corectă a unui parfum cadou pentru femei, fie că vrei să cumperi un parfum de brand sau unul replică. Nu știți ce este un parfum replică? Vă vom explica și acest aspect.

Parfumurile de nișă sunt parfumuri scumpe, de calitate superioară, pentru producția cărora sunt folosite o serie de procese elaborate. Parfumurile de nișă sunt, de regulă, produse în cantități limitate și nu fac parte dintr-o producție de masă.

Parfumurile de nișă sunt parfumuri ce au o istorie bogată în spate iar secretul acestora este transmis din generație în generație și este foarte bine păstrat.

Alegerea parfumului potrivit poate fi o adevărată aventură mai ales dacă doriți un parfum pentru a-l oferi cadou și nu cunoașteți gusturile persoanei respective. Cu toate acestea, dacă veți ține cont de câteva aspecte, veți putea alege un parfum potrivit chiar și pentru o persoană pe care nu o cunoașteți atât de bine.

Știați că parfumul este folosit încă de acum 4000 de ani? Chiar dacă nu exista în forma actuală, diverse uleiuri erau folosite pentru a oferi corpului un miros deosebit și plăcut, folosit, mai ales de către persoanele mai înstărite ale acelor vremuri.

Parfumuri dulci sau parfumuri cu note florale? Care persistă mai mult? Întrebarea aceasta o aud frecvent de la persoanele care își doresc să achiziționeze un parfum deoarece toată lumea își dorește să cumpere un parfum care să persiste cât mai mult.

Persistența unui parfum nu este dată de categoria în care este încadrat acesta ci de notele ce fac parte din compoziția parfumului și de cantitatea de uleiuri esențiale folosită pentru acestea. Pe lângă acești factori, pH-ul pielii joacă un rol esențial în persistența parfumului pe piele.

 

Parfumuri franțuzești pentru ocazii speciale, pentru job sau plimbări prin oraș? Ei bine, pentru fiecare activitate puteți găsi un parfum franțuzesc care să se potrivească. Știm foarte bine că un parfum puternic, intens, nu va fi purtat pe timpul zilei ci doar seara și eventual la ocazii speciale.

De obicei, parfumurile se aleg în funcție de momentul zilei în care vor fi purtate, în funcție de evenimentul la care urmează să participăm sau în funcție de activitatea pe care urmează să o susținem. Aceste reguli se aplică și pentru gama de parfumuri franțuzești care este atât de apreciată de toată lumea.

 

În zilele noastre, parfumul a devenit atingerea noastră personală și fiecare dintre noi ne putem identifica cu un anumit miros. În continuare îți vom spune cum poți alege un parfum arăbesc care să ți se potrivească atât ca stil cât și ca personalitate.

Alegerea parfumului potrivit este extrem de importantă deoarece în funcție de mirosul acestuia, o persoană își poate face o părere despre personalitatea ta. De la rășină, mosc și ambră până la mirosuri florale cum ar fi trandafir, iasomie și portocală, toate aceste arome pot fi incluse într-un parfum arăbesc.

 

 

Parfumurile orientale au în componenta diferite arome precum mosc, oud, tămâie dar si alte note puternice. Acestea datează de câteva mii de ani și sunt considerate parfumuri de lux datorită ingredientelor scumpe care sunt folosite în conceperea lor dar și a mirosului deosebit ce încântă simțul olfactiv.

Ceea ce le face însă atât de interesante este faptul că deși au trecut atâtea mii de ani de când au fost inventate, compoziția lor nu s-a schimbat foarte mult între timp, fiind realizate cu aproape aceleași ingrediente ca la început.

 

Fie că vorbim despre parfum, apă de parfum sau apă de toaletă, componentele individuale ale acestora sunt împărțite în trei categorii – vârf, mijloc și bază.

Cu siguranță ați observat faptul că parfumul își schimbă mirosul de la o oră la alta. Aceste diferențe apar nu numai la intensitatea parfumului ci și la aromele pe care noi le simțim pentru că notele parfumului se schimbă.

Trebuie să fim foarte atenți la termenii EDP (eau de parfum) și EDT (eau de toilette) atunci când alegem să cumpărăm un parfum, pentru că ei ne oferă indicii despre intensitatea și longevitatea acestuia. Principala diferență dintre o apă de parfum și o apă de toaletă constă în concentrația esenței.

La baza fiecărui parfum stă esența de parfum și anume amestecul de uleiuri esențiale, parfumuri sintetice și extracte animale. Esența de parfum este foarte concentrată și trebuie să fie diluată cu apă sau alcool pentru a avea o aromă plăcut. Parfumurile pe care noi le purtăm zi de zi sunt compuse dintr-un amestec de alcool, uleiuri esențiale și apă.

Parfumul este un ”accesoriu” foarte important pe care un bărbat trebuie să îl poarte așa că trebuie să acorzi foarte multă atenție atunci când îți cumperi un parfum. Pe lângă faptul că trebuie să alegi un parfum care să îți placă, acesta trebuie să te și reprezinte și să te simți bine atunci când îl porți. O alegere greșită a parfumului îți poate influența chiar și starea de spirit.  

Guerlain spunea că ”Parfumul este cea mai intensă formă de amintire...” Vouă nu vi s-a întâmplat să vă amintiți de cineva doar după parfumul pe care-l purta?

WaterWipes, cele mai curate servetele umede pentru bebelusi din lume

De ce sa alegeti sevetelele umede Waterwipes?

WaterWipes este un servetel pentru copii, bebelusi chiar nou nascuti, complet natural, fara substante chimice. WaterWipes isi revendica naturaletea datorita folosirii a doua ingrediente: apa complet pura, naturala si esenta de ulei din seminte de grapefruit. Deoarece pielea bebelusului este mult mai sensibila decat cea a adultilor, este importanta ingrijirea adecvata. Apa naturala ofera curatare, iar uleiul din seminte de grapefruit protejeaza pielea bebelusului. WaterWipes este cel mai curat servetel umed pentru bebelusi din lume cu care puteti îngrijii pielea copilului dumneavoastra.

WATERWIPES BIO

Parfumurile replică sunt parfumuri ieftine, pe care, în general, le puteți găsi la prețuri sub 50 lei pentru 100 de ml. Acestea au apărut pe piață ca o nevoie a consumatorilor ce doreau un parfum bun, persistent dar la un preț accesibil.

Parfumurile replică nu trebuie confundate cu parfumurile false ci dimpotrivă, parfumurile replică sunt un „dușman„ al contrabandiștilor de parfumuri fake. De ce se întâmplă asta? Pentru că parfumurile replică sunt inspirate din parfumurile de marcă însă prețul lor este mult mai mic spre deosebire de cele fake și sunt mult mai persistente.