Waterwipes

Waterwipes

Waterwipes

WaterWipes este o marca importanta din piața de servețele umede, care este disponibil în 50 de țări. În urma primilor pași care au avut loc în 2012, echipa WaterWipes lucrează cu același entuziasm pentru a dezvolta produsele actuale dar și pentru a inova produse noi. Orașul natal al servețelelor umede WaterWipes, Drogheda, un oraș din din nordul Irlandei, unde sa înființat un centru regional pentru a livra servețele umede WaterWipes în multe părți ale lumii. Concurând cu marii producători de pe piață, Irish Brezze Ltd a reușit ca WaterWipes singur să fie cu adevărat lipsit de orice substanțe chimice și substanțe nocive. Este recunoscută ca singura organizație de către Allergy UK. Prin urmare, nu este o coincidență faptul că familia servețelelor umede WaterWipes atinge la un număr tot mai mare de țări astăzi. În echipa WaterWipes muncesc 250 de oameni entuziaști și talentați pentru a livra produse excelente și servicii de calitate în fiecare colț al lumii. 

Waterwipes, inovație, dezvoltare și drumul spre succes

Dezvoltarea produselor WaterWipes se bazează pe inovația continuă, dezvoltarea de noi servetele WaterWipes și alte idei de produse WaterWipes care vor accelera succesul afacerii. Sunt în curs dezvoltări și idei excelente, prin care se dorește extinderea în mod constant al gamei de produse și crearea de noi produse cu tehnologii unice de apă și ingrediente unice și curate.
Atunci când se dezvolta șervețele WaterWipes și alte produse WaterWipes, cea mai importantă orientare este crearea celui mai curat produs care poate fi aplicat pe pielea care a fost afectată de alte produse, precum și de orice alt factor. Nu este acceptabil pentru Waterwipes niciun ingredient care să provoace chiar și o deteriorare minimă a pielii sau să contamineze mediul înconjurător.


7produse 17
Filtrare
Tip