Blogul ParfumLand

WaterWipes, cele mai curate servetele umede pentru bebelusi din lume

23.08.2021 21:16

WaterWipes, cele mai curate servetele umede pentru bebelusi din lume

De ce sa alegeti sevetelele umede Waterwipes?

WaterWipes este un servetel pentru copii, bebelusi chiar nou nascuti, complet natural, fara substante chimice. WaterWipes isi revendica naturaletea datorita folosirii a doua ingrediente: apa complet pura, naturala si esenta de ulei din seminte de grapefruit. Deoarece pielea bebelusului este mult mai sensibila decat cea a adultilor, este importanta ingrijirea adecvata. Apa naturala ofera curatare, iar uleiul din seminte de grapefruit protejeaza pielea bebelusului. WaterWipes este cel mai curat servetel umed pentru bebelusi din lume cu care puteti îngrijii pielea copilului dumneavoastra.

WATERWIPES BIO

Filozofia productiei Waterwipes:

Servetelele umede WaterWipes, pentru a fi cel mai curat produs din lume, foloseste cat mai putine ingrediente si se dezvolta procese tehnice pentru a schimba structura apei pentru a face moleculele mai mici, facand curatarea mult mai eficienta. In plus, toate procesele sunt sterile, testate clinic si complet naturale. Produsele WaterWipes contin doar apa complet pura si extracte de fructe si minerale dintr-un mediu controlat.
Scopul WaterWipes este sa creeze cel mai curat si mai ecologic produs. Prin urmare, toate produsele WaterWipes ating biodegradabilitate de 100%. Cu toate acestea, pentru a proteja mediul, va rugam sa nu aruncati produsele in sistemul de canalizare. Acest lucru nu este recomandat pentru niciun produs!

Comparatia compozitiei WaterWipes cu alte servetele umede:

Compozitie Alte servetele umede bebelusi
Apa 
Esenta din seminte de grapenfruit
Dinatriu EDTA
Acid citric
Amidon din ulei de ricin
Citrat de sodiu
Fenoxietanol
Etilhexilglicerina
Alcool benzilic
Guma xantan
Benzoat de sodiu
PPG-16/16 Dimeticon
Triglicerida caprilica
Parfum