Blogul ParfumLand

Parfumuri dulci pentru femei – top 5 parfumuri

Anca
10.06.2022 15:00
Parfumuri dulci pentru femei – top 5 parfumuri

Parfumuri dulci sau parfumuri cu note florale? Care persistă mai mult? Întrebarea aceasta o aud frecvent de la persoanele care își doresc să achiziționeze un parfum deoarece toată lumea își dorește să cumpere un parfum care să persiste cât mai mult.

Persistența unui parfum nu este dată de categoria în care este încadrat acesta ci de notele ce fac parte din compoziția parfumului și de cantitatea de uleiuri esențiale folosită pentru acestea. Pe lângă acești factori, pH-ul pielii joacă un rol esențial în persistența parfumului pe piele.

 

Poate fi ușor de observat că atunci când pulverizați parfumul pe haine acestea pot mirosi chiar și a doua zi dar pe piele, un parfum bun nu rezistă mai mult de 10-12 ore.

Fiecare parfum, fie că este un parfum dulce/oriental/lemnos/floral, poate să transmită un mesaj celor din jur și este un accesoriu ce nu trebuie să lipsească din colecția unei femei. Dar, sunt parfumurile dulci atât de apreciate? Pentru ce moment al zilei sunt potrivite? O sa discutăm în rândurile următoare despre cele mai bune parfumuri dulci pentru femei.

Parfumuri dulci pentru femei – pentru zi și pentru seară

Parfumurile pot reprezenta chiar o „armă” a seducției deoarece uneori poate funcționa chiar ca un afrodisiac. Atunci când vorbim de un parfum dulce, inevitabil vorbim despre esențe armonioase, rafinate care trezesc interesul tuturor femeilor.

Așadar, vom face un top al unor parfumuri considerate printre cele mai apreciate parfumuri dulci pentru femei. Deoarece prețurile parfumurilor de brand sunt, de cele mai multe ori, destul de ridicate puteți opta pentru parfumurile replică. Parfumurile replica sunt parfumuri inspirate din parfumurile de brand iar prețurile acestora sunt mult mai avantajoase, au o persistență ridicată și un miros intens. Nu copiază designul parfumurilor de brand ci doar se inspiră din notele acestora.

Haideți să vedem care sunt parfumurile ce se află în topul celor mai bune parfumuri dulci pentru femei:

Lancome La Vie Est Belle

La Vie est Belle este unul din cele mai apreciate parfumuri dulci pentru femei de la Lancome. Este un parfum cu o compoziție dulce, armonioasă alcătuită dintr-un nucleu floral, bogat compus din note de iris, floare de portocal și iasomie ce se completează perfect cu notele dulci de vanilie, boabe de tonka, iasomie și praline. Acest parfum este perfect pentru a fi purtat în orice moment al zilei.

O replica foarte bună a parfumului La Vie Est Belle este Creation Lamis Just Perfect Dream – EDP 100 ml. Această replica de parfum persistă la fel de mult ca și parfumul de brand însă are un preț mult mai mic. Just Perfect Dream este un parfum passional, dulce cu arome delicioase ce poate persista pe piele chiar și 8 ore.

Tom Ford – Black Orchid Women

Black Orchid este unul din cele mai apreciate parfumuri pentru femei de la Tom Ford pentru că este un parfum persistent, puternic, intens și dulce perfect pentru seară. Prețurile parfumurilor Tom Ford sunt mari pentru că sunt considerate parfumuri de lux însă puteți încerca parfumul replică de la New Brand – Together Night EDP.

Parfumul Together Night este un parfum dulce pentru femei ce are în compoziția sa note de citrice, note orientale și note dulci de ciocolată. Together Night se deschide în note fresh de lămâie, ylang ylang și bergamotă dar mai apoi se așează în note de orhidee, gardenia și lotus. Notele de bază care persistă cel mai mult pe piele (6-8 ore) și sunt date de vetiver, santal, note dulci de ciocolată și vanilie.

Yves Saint Laurent Mon Paris

YSL este un brad celebru atât de parfumuri cât și de modă și reprezintă un izvor de inspirație pentru toate femeile. Parfumul Mon Paris este un parfum dulce, modern ce încântă cu un miros fructat-gurmand, cu note puternice de boabe de Tonka, mosc și vanilie. Este un parfum ce poate fi purtat la evenimentele speciale, în serile răcoroase de vară.

Replica de parfum inspirată din YSL Mon Paris este de la New Brand Fashionista Women EDP ce se deschide în note delicioase de căpșune și zmeură iar mai apoi se așează în flori de portocale și iasomie. Notele de bază ale Fashionista sunt date de puternicul patchouli și ambroxan.

Paco Rabanne Black XS

Black XS este un parfum dulce, senzual și sofisticat, perfect pentru femeile puternice, sexy, încrezătoare și care își doresc un parfum dulce care să persiste pentru întreaga zi. Deși este un parfum de seară, acesta este potrivit și pentru zilele răcoroase de toamnă-primăvară.

Replica parfumului Black XS este Creation Lamis – Dark Fever, apă de parfum cu o persistență ridicată, inspirată din notele puternice ale parfumului Black XS. Dark Fever se deschide în note delicioase de floare de tamarind și trandafir iar mai apoi se așează pentru 2-3 ore în note cremoase de merișor, lemn de massoia și piper roz. Ultimele note resimțite pe piele (6-8 ore) sunt date de vanilie delicioasă, violetă, floare de cacao și patchouli. Un parfum puternic ce merită a fi încercat.

Black Opium by Yves Saint Laurent

Black Opium de la YSL este un parfum care cucerește încă de la prima pulverizare și nu va dezamăgi pe nimeni. Este un parfum puternic ce este recomandat a fi purtat mai mult pe timpul serii sau în zilele răcoroase. Dacă este purtat ziua recomandăm să nu fie pulverizat în exces, 1-2 pulverizări sunt suficiente pentru câteva ore. Black Opium este un parfum ce oferă energie și bună-dispoziție.

Replica parfumului Black Opium este de la Creation Lamis – Poppy Lace apă de parfum intensă ce se deschide în note de cafea, lămâie și bergamotă, așezându-se mai apoi în note dulci de portocală și iasomie. Ultimele arome resimțite vor fi notele puternice de cedru și mosc ce vor persista chiar și 8 ore.