TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Filtrare
Parfumuri si seturi cadou
Parteneri
Blogul ParfumLand
26.07.2019 14:15

Introducere in lumea parfumurilor replica

  1. Ce sunt parfumurile replica?


Parfumurile replica sunt parfumuri ieftine, in general sub 50 lei/100ml, aparute pe piata ca o nevoie a consumatorilor, care doreau un parfum bun la pret accesibil. Aceste parfumuri replici au devenit mai apoi principalul dusman al contrabandistilor de parfumuri fake. Faptul ca parfumurile replica au provenienta, fiind marci inregistrate si testate dermatologic, au inceput sa rupa din vechea clientela a parfumurilor fake.

Pentru exemplificare iata 3 exemple concludente:

Exemplul 1:

  In aceasta poza vedem un parfum care arata optic a unul original. Insa daca expertizam mai cu atentie vedem o descriere copiata de la alt magazin online de parfumuri. Datele de contact al comerciantului sunt inexistente fiind afisat doar un numar de telefon pentru comenzi rapide si o adresa de email. Asadar legislatia in vigoare cu privire la afisarea datelor de contact al comerciantului este incalcata. Pretul de 75 lei pentru un parfum original este o farsa. Deci avem de a face cu un parfum fake vandut de un comerciant inexistent la un pret de gluma pentru aceasta marca. 
Recomandare: evitati astfel de magazine in spatele caruia se afla adesea persoane certate cu legea, produsele sunt periculoase pentru sanatate adesea continand chiar produse cancerigene. 

Exemplul 2:

In acest exemplu vedem optic acelasi parfum ca in exemplul 1. Insa parca totusi este altceva. Produsul are recenzii, comerciantul are data de contact si se poate verifica simplu dand in search pe google. Magazinul are definiti termeni si conditii, proceduri clare in caz de retur si bineinteles link catre ANPC. Pretul este real pentru marca respectiva.
Recomandare: daca bugetul va permite investitia recomandam sa cumparati de la acest magazin. Aici se vand parfumuri originale scumpe cu factura si certificat de calitate.

Creare magazin online