Blogul ParfumLand

Cadouri femei – idei de parfumuri pentru cadou

Anca
05.08.2022 15:16
Cadouri femei – idei de parfumuri pentru cadou

Alegerea unor cadouri pentru femei poate fi puțin dificilă mai ales atunci când vrem sa le dăruim un parfum sau un set cadou care sa includă și un parfum.

Poate fi dificil pentru că nu știm gusturile tuturor în materie de parfumuri, decât dacă ne sunt persoane foarte apropiate. Dar, dacă respectăm câteva aspecte simple, alegerea unui parfum cadou pentru femei poate fi foarte ușoară.

În rândurile următoare veți regăsi informații esențiale în alegerea corectă a unui parfum cadou pentru femei, fie că vrei să cumperi un parfum de brand sau unul replică. Nu știți ce este un parfum replică? Vă vom explica și acest aspect.

Cum alegem un parfum cadou pentru femei?

Parfumul este un cadou minunat, atât pentru femei cât și pentru bărbați deoarece, cu siguranță, îl va folosi. Dar, cum alegem un parfum potrivit pentru a fi dăruit unei femei?

Ei bine, în cazul în care persoana nu vă este foarte apropiată sau nu îi cunoașteți foarte bine gusturile dar nici nu vreți să întrebați, atunci trebuie sa alegeți parfumuri fresh, ușor de purtat.

Înainte de a căuta un parfum cadou trebuie sa știți că există o diferență între apa de toaletă (EDT) și apa de parfum (EDP). Aceasta diferență constă în conținutul de parfum – spre exemplu, apa de parfum conține între 8-15% esență de parfum iar apa de toaleta 4-8 % esență de parfum. În funcție de concentrația de esență de parfum diferă și perioada de persistență a parfumului.

Atunci cand sunteți în căutarea unor cadouri pentru femei și optați pentru un parfum, alegeți un parfum ce poate fi purtat indiferent de ocazie sau de momentul zilei. De regulă, apa de toaletă este folosită, adesea, zi de zi iar apa de parfum, pentru că este mai puternică, este recomandată pentru seară sau evenimente speciale.

Alegeți un parfum pentru femei discret, cu note de parfum fresh și ușoare dacă urmează a fi dăruit unei domnișoare, femei tinere sau unei doamne care lucrează cu publicul (va fi mai ușor de suportat de cei din jur). Un parfum potrivit, lejer și persistent este U.S Prestige Red – replica parfumului Gucci – Rush, un parfum floral și potrivit pentru orice ocazie.

Dacă vreți un parfum pentru o doamnă matură, elegantă atunci alegeți un parfum cu note sofisticate, care poate contine orhidee neagra, vanilie, cafea sau chiar rodie. Un parfum recomandat ar fi parfumul Creation Lamis – CatSuit care este replica parfumului Jean Paul Gaultier – Classique.

Ce sunt parfumurile replică?

Pentru că am menționat la începutul articolului despre parfumurile replică, trebuie să lămurim ce sunt acestea și de ce sunt apreciate.

Parfumurile replică sunt parfumuri originale a căror note sunt inspirate din parfumurile de brand. Nu trebuie confundate cu parfumurile contrafăcute (fake) deoarece nu este nicio legătura între ele. Parfumurile replică sunt create de parfumieri, sunt produse testate dermatologic, au design propriu al ambalajelor și sunt inspirate olfactiv din parfumurile de brand.

Un avantaj major al acestor parfumuri este prețul acestora – mult mai mic decat al parfumurilor de brand și foarte accesibil tuturor. Parfumurile replica sunt parfumuri persistente și sunt disponibile atât ca apă de toaleta cât si ca apă de parfum.

Dacă vreți sa alegeți un cadou frumos unei femei din viața dumneavoastră, parfumurile replică sunt alegerea perfectă. Au un pret avantajos, sunt persistente și se aseamănă mult cu parfumurile de brand din care sunt inspirate. Dacă știți că persoanei respective îi place mult parfumul Gucci – Guilty Intense atunci ii puteti cumpara parfumul New Brand – Extasia Gold Women EDP 100 ml. Acesta este replica parfumului Guilty Intense și are o persistenta de 8-9 ore dar are un preț mult mai mic – aproximativ 40 de lei.

Cadouri femei – idei de parfumuri cadou

Pentru a fi siguri că nu greșesc, cei mai mulți dintre bărbați aleg să cumpere un parfum atunci când sunt în căutarea unor cadouri femei. De ce aleg așa? Alegerea unui parfum nu poate fi greșită mai ales dacă vorbim de branduri cunoscute, clasice precum Chanel, Lancome sau Gucci.

Haideți să vedem cateva idei de parfumuri replică ce pot fi făcute cadou unor femei:

New Brand Classic Oud EDP – replica Gucci – OUD

Classic Oud este un parfum minunat, cu un miros intens și o aromă persistentă pentru 8-9 ore, în funcție de pH-ul pielii.

Acesta este un parfum inspirat olfactiv din notele parfumului Oud de la Gucci și are următoarele note:

  • Note de vârf – pară, zmeură, flori albe
  • Note inimă – trandafiri, flori de portocale
  • Note de bază – ambră, patchouli, pesma

Este un parfum ce face parte din gama parfumurilor floral-fructate, potrivit pentru orice ocazie însă este indicat să fie folosit cu precădere seara sau în zilele mai răcoroase. Este potrivit femeilor puternice, iubitoare de lux și de parfumuri intense.

Creation Lamis – Spell Potion Deluxe -  replica parfumului Christian Dior – Poison

Un parfum misterios, creat pentru femeile seducătoare, puternice și iubitoare de atenție. Spell Potion Deluxe are următoarea compoziție:

  • Note de vârf – anason, prun și coriandru
  • Note de mijloc – floare de portocal, miere, scorțișoară, tămâie
  • Note de bază – vanilie, mosc și vetiver

Parfumul se deschide în note puternice, așezându-se mai apoi în note condimentate de scorțișoară și tămâie. Ultimele note care persista pe piele sunt cele de vanilie și mosc, făcându-l un parfum pretențios, luxos și potrivit pentru seara sau evenimente speciale.

New Brand Cool Women EDP – replica parfumului Chanel – Coco Mademoiselle

Parfumul Cool Women de la New Brand este un parfum minunat, perfect pentru orice ocazie și este inspirat olfactiv din celebrul și iubitul parfum Coco Mademoiselle de la Chanel.

New Brand Cool Women este un parfum citric-floral și este potrivit tuturor femeilor, poate fi purtat indiferent de ocazie sau momentul zilei și se deschide foarte fresh in note de portocale, mandarine.

Notele parfumului sunt:

  • Note de varf – bergamotă, portocale, mandarină
  • Note de mijloc – mimoza, ylang-ylang, trandafir
  • Note de baza – vanilie, patchouli si pesma

Un parfum minunat, perfect pentru cadouri femei, persista 8-10 ore pe piele și are un preț extrem de avantajos.