Blogul ParfumLand

Cele mai persistente parfumuri pentru bărbați

Anca
07.03.2022 14:42
Cele mai persistente parfumuri pentru bărbați

Parfumul este un ”accesoriu” foarte important pe care un bărbat trebuie să îl poarte așa că trebuie să acorzi foarte multă atenție atunci când îți cumperi un parfum. Pe lângă faptul că trebuie să alegi un parfum care să îți placă, acesta trebuie să te și reprezinte și să te simți bine atunci când îl porți. O alegere greșită a parfumului îți poate influența chiar și starea de spirit.  

Guerlain spunea că ”Parfumul este cea mai intensă formă de amintire...” Vouă nu vi s-a întâmplat să vă amintiți de cineva doar după parfumul pe care-l purta?

Alegerea corectă a unui parfum este un lucru foarte important pe care nu trebuie să-l treci cu vederea. Alege corect parfumurile și în funcție de momentul zilei în care urmează să îl porți.

Unii bărbați reușesc să atragă atenția femeilor și se pare că succesul lor se datorează parfumului pe care îl folosesc (pentru că au știut ce să aleagă). Alegând parfumul potrivit, poți atrage atenția tuturor iar pentru a-ți veni în ajutor am creat un top al celor mai bune parfumuri pentru bărbați. Iată care sunt acestea:

Parfum Creation Lamis Savanna Night 100 ML EDT / Replică Christian Dior Sauvage

Creation Lamis Savanna Night în varianta apă de toaletă de 100 ml este un parfum destinat bărbaților puternici și atrăgători. Notele dominante ale acestui parfum au un miros încântător. Creation Lamis Savanna Night face parte din categoria parfumurilor aromatic-picante, iar mirosul său vorbește despre bărbații sinceri și deschiși la noi provocări. Acest parfum se aseamănă foarte bine cu Christian Dior Sauvage, fiind replica acestuia.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - piper
 • Note de mijloc - bergamotă
 • Note de bază - ambroxan

Parfum Cuba Milestone 100 ML EDT / Replica Creed Aventus

Cuba Milestone se adresează bărbaților de succes, puternici și curajoși. Compoziția parfumului este inspirată de viața zbuciumată a lui Napoleon Bonaparte. Această esență vorbește despre pace, dragoste și război. Cuba Milestone este un parfum chypre, fructat ce seamănă perfect cu originalul Creed Aventus.

Notele de coacăze negre, măr, bergamotă și ananas domină mirosul fructat al parfumului. Inima esenței este alcătuită din note de mesteacăn și patchouli care înconjoară un buchet floral de iasomie și trandafir. Baza parfumului Cuba Milestone este o combinație între mușchi de stejar, vanilie, mosc și chihlimbar.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - măr, bergamotă, ananas, coacăze negre
 • Note de mijloc - trandafir, patchouli, mesteacăn, iasomie
 • Note de bază - chihlimbar, mosc, mușchi și vanilie

Parfum New Brand Volcano 100 ML EDT / Replica Hermes Terre D’Hermes

Parfumurile New Brand sunt fabricate în Franța și sunt împărțite în 3 categorii, în funcție de calitatea lor: Basic, Prestige și Master Essente. Parfumul New Brand Volcano este unul oriental-lemnos și este replica parfumului pentru bărbați Hermes Terre D’Hermes.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - portocale și grapefruit
 • Note de mijloc - piper, mușcată
 • Note de bază - patchouli, cedru și vetiver

Parfum New Brand GT Men 100 ML EDT / Replica Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo

New Brand GT Men este un parfum sofisticat creat pentru bărbații puternici. Parfumul te duce cu gândul la valurile mării agitate care se sparg de pietrele dure, deoarece are puterea de a îmbrățisa corpul într-un val de prospețime.

New Brand GT Men este recomandat, în special, pentru bărbații îndrăzneți, dornici de aventura. Parfumul poate fi utilizat atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Odată cu prima pulverizare se declanșează notele de vârf ce includ bergamotă dulce și note marine. După câteva minute, acestea se evaporă și fac loc notelor de mijloc: rozmarin și salvie.

Mirosul intens este completat de notele de patchouli și tămâie care stau la baza parfumului. Parfumul New Brand GT Men este o replică a lui Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - bergamotă și note marine
 • Note de mijloc - mușcată și rozmarin
 • Note de bază - patchouli și tămâie

Parfum Creation Lamis Catsuit Men 100 ML/EDT Replica Jean Paul Gaultier Le Male

Creation Lamis Catsuit vorbește despre un marinar foarte atrăgător și sexy care fură inimile femeilor. Acest parfum este potrivit pentru seară și pentru sezonul răcoros. Esența încântătoare vine într-un flacon original în formă de corp de bărbat.

Creation Lamis Catsuit este un parfum plin de contraste și reușește să atragă atât atenția purtătorului, cât și a celor care se află în jurul lui, chiar din primul moment, deoarece se deschide cu note de bergamotă și cardamon. Tot la debut, se pot simți acordurile de lavandă și mentă ce conferă parfumului un plus de prospețime.

După ce notele de vârf se evaporă, intră în scenă notele de mijloc: scorțișoara, chimenul și floarea de portocal. La baza parfumului stau boabele dulci de tonka, lemnul de santal, cedru, chihlimbarul și vanilia. Parfumul este o replică a originalului Jean Paul Gaultier Le Male.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - lavandă, bergamotă, mentă și cardamom
 • Note de mijloc - flori de portocal, scorțișoară și chimen
 • Note de bază - santal, cedru, ambra, boabe de tonka, chihlimbar și vanilie

Parfum Creation Lamis Azure Mist Men 100 ML EDT / Replica Chanel Bleu De Chanel

Creation Lamis Azure Mist Men are un miros energic, atrăgător, și face parte din categoria parfumurilor aromatic-lemnoase. Este potrivit pentru bărbații moderni și activi care au nevoie de un parfum ce poate fi purtat atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

În momentul în care parfumul este pulverizat pe piele, se poate simți mirosul boabelor de piper picant și a citricelor proaspete. După doar câteva minute, notele de vârf se evaporă și sunt înlocuite cu cele de mijloc: iasomie și vetiver exotic. Când parfumul s-a uscat deja pe piele, intră în joc lemnul de santal, cedru, patchouli și ghimbirul. 

Creation Lamis Azure Mist Men este inspirat de Chanel Bleu de Chanel.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - vetiver și piper roz
 • Note de mijloc - cedru, labdanum și grapefruit
 • Note de bază - santal și ghimbir

Parfum Creation Lamis Opulence DLX 100 ML EDT / Replica Paco Rabanne One Million

Creation Lamis Opulence DLX în varianta apă de toaletă de 100 ml face parte din categoria parfumurilor lemnoase. Mirosul acestei esențe vorbește despre bărbatul puternic care nu se teme de un nou început. Creation Lamis Opulence DLX este o replică a parfumului original Paco Rabanne One Million.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - mentol, mandarină și grapefruit
 • Note de mijloc - trandafir și scorțișoară
 • Note de bază - ambra, patchouli și note lemnoase

Parfum la Rive Hitfire 90 ML EDT / Replica Christian Dior Fahrenheit

Parfumurile replică La Rive fabricate în Polonia imită foarte bine parfumurile originale ale unor branduri de lux. Acestea se vând la un preț accesibil iar mirosul acestora persistă câteva ore. La Rive Hitfire în varianta apă de toaletă de 90 ml face parte din categoria parfumurilor floral lemnoase și este o replică a originalului Christian Dior Fahrenheit.

Compoziția parfumului:

 • Note de vârf - lămâie, bergamotă și mușețel
 • Note de mijloc - santal, cedru și iasomie
 • Note de bază - piele, ambra și patchouli