Servetele umede bebelusi Waterwipes Soapberry, Bio, 12 pachete x 60, 720

Servetele umede bebelusi Waterwipes Soapberry, Bio, 12 pachete x 60, 720
Servetele umede bebelusi Waterwipes Soapberry, Bio, 12 pachete x 60, 720
Stoc epuizat
5
209,00 RON 
199,00 RON
Început: 16.08.2023   În limita stocului!
Discount: 5
Economisire 10,00 RON
Stoc epuizat
Descriere

Servetele umede bebelusi Waterwipes Soapberry, Bio, 12 pachete x 60, 720
waterwipes

Servetele umede bebelusi Waterwipes Soapberry, Bio, 12 pachete x 60, 720 este o opțiune grozavă dacă doriți să cumpărați acest produs special la un preț mai bun. Mega Pack conține un total de 720 de șervețele, astfel încât să vă asigurați că nu lipsesc cele mai curate șervețele din lume pentru o perioadă mai lungă de timp.
Servetele umede bebelusi Waterwipes Soapberry, Bio, 12 pachete x 60, 720 sunt concepute pentru a oferi soluția perfectă atunci când copilul dumneavoastră este mai activ și orice murdărie sau reziduri alimentare trebuie îndepărtate mai eficient. Mai eficient, dar bineînțeles într-un mod la fel de blând cum eram obișnuiți cu WaterWipes Baby Wipes. Datorită efectului blând de curățare pe bază de plante al fructelor de săpun, noile șervețele WaterWipes sunt o alegere excelentă atunci când copilul dumneavoastră începe să exploreze lumea. Șervețelele de săpun WaterWipes BIO sunt perfecte și pentru pielea alergică sau eczematoasă, deoarece conține doar ingrediente pure, fără toate ingredientele dăunătoare.

Ce este o boaba de soapberry?

Soapberry este un fruct acru care contine saponina - un demachiant natural delicat. Boabele sunt format dintr-o singură sămânță, relativ mare, înconjurată de un strat de fructe și conține saponină. Soapberry a fost folosit de multe mii de ani ca un agent de curățare delicat pentru spălarea delicată a mătasei, îngrijirea părului și igiena personală.

De ce Water Wipes Soapberry conține și o picătură de extract de ulei din semințe de grapenfruit?

Soapberry ajută la curățarea impurităților ca un demachiant natural, în timp ce extractul de grapenfruit acționează ca un balsam pentru piele pentru a menține pielea moale după utilizare. La Water Wipes, nimic nu contează mai mult decât crearea celui mai sigur și mai blând șervețel pentru tine și copilul tău, folosind ingrediente curate și minime.

Soapberry sunt numite și nuci de săpun. Există vreo problemă cu alergia la nuci?


Nucile sunt fructele care provin din arborele de săpun. Nucile de săpun sau soapberry au aceleași ingrediente, doar cu denumiri diferite. Săpunul nu conține alune sau nuci (nuci, migdale, alune, caju, fistic și nuci braziliene). Puteți fi siguri că șervețelele WaterWipes cu extract de fructe de pădure nu conțin soia, alune, nuci și leguminoase. Șervețelele cu soapberry nu conțin OMG și sunt protejate împotriva contaminării încrucișate. 

Sunt șervețelele cu soapberry Water Wipes sigure pentru pielea sensibilă?

Desigur, acestea, la fel ca toate șervețelele WaterWipes BIO, sunt complet sigure pe pielea sensibilă. Produsele sunt aprobate de Allergy UK și au primit și sigiliul National Eczema Association (Marea Britanie, SUA, Australia).


 

 

Info produs
Brand
Waterwipes
Pentru
Bebelusi
Tip
Servetele umede
Tip ambalaj
Mega Pack
Tip inchidere
Normal
Numar bucati
720
Aroma
Soapberry
Caracteristica principala
Piele sensibila
Numar articol
5099514400098
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare