Whisky

Parfumuri originale ieftine Whisky Evaflor Paris. Toate produsele in stoc, reduceri periodice, livrare premium si gratuita de la 199 lei. Intra acum!


25produse
 

Parfumuri Whisky Evaflor Paris

Parfumuri Whisky Evaflor Paris

 

Parfumurile Whisky Evaflor sunt parfumuri originale, iar acest lucru il putem dovedii cu certificat de conformitate emis de fabrica in 2014. In Romania marca  Evaflor Paris comercializeaza momentan doar marca Whisky parfum pentru barbati, dar exista si variante pentru doamne, atat in parfumuri cat si in seturi cadou. Cele mai cunoscute si celebre parfumuri Whisky Evaflor pentru doamne sunt: parfum  Whisky Pink Diamond, parfum Whisky Finest, Whisky Femme, Whisky Blue, Whisky Black Diamond.  Cand vor ajunge aceste parfumuri Whisky pe piata din Romania inca nu se stie. Dar domnii asteteapta deja cu nerabdare sa fie primii care isi surprind perechea cu un cadou unic care pot fi doar un parfum Whisky. Puteti fi siguri ca parfumland.ro va fi primul magazin online din Romania unde aceste parfumuri vor fi disponibile. Va multumim ca preferati un parfum Whisky!

Evaflor Paris a fost creat in 1983 de Bonan Albert, care a dorit sa creeze un nou brand de parfum, pentru barbati si femei, modern si elegant. Intre 1983 si 1990, deruleaza contracte de ambalare cu cele mai prestigioase marci de parfumuri franceze. Intre 1991 si 2000, Evaflor Paris creeaza pentru publicul larg, propriul brand de parfumuri si cosmetice si incepe sa distribuie produsele sale in 70 tari de pe 4 continente. Intre 2000 si 2010, Evaflor Paris produce un nou brand de cosmetice: Eclipse. Acestea au fost comercializate in Franta si Rusia. Intre 2000 si 2016, Evaflor Paris continua sa creasca, iar in 2012 apar parfumul Whisky pentru barbati si Je t'aime pentru femei. Aceste doua marci sunt cele mai populare parfumuri si astazi. Marca creste in continuare, si evaluaza intotdeauna ce spun clientii. Va invitam sa explorati universul de parfumuri Whisky.

 

Filtrare
Pentru
Producator
Marca parfum
Provenienta
Grup tinta
Tip parfum
Cantitate
Gen parfum