TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Detalii produs


Parfum Cuba Strass Tiger 100ml EDP / Replica Jean Paul Gaultier - Classique

-35%
Stoc: 6 buc
Parfum_Cuba_Strass_Tiger_100ml_EDP
60,00 RON
Promoție: 39,00 RON
Început: 23.08.2019   În limita stocului!
 •  

  Parfum Cuba Strass Tiger 100ml EDP

   

  Descriere:

  Parfumurile Cuba sunt parfumuri produse in Franta, ele aparand pe piata datorita nevoilor unor mase tot mai largi de clienti, care doreau un parfum bun la pret accesibil. Aceste parfumuri au devenit atat de populare in toata lumea, incat au ocupat un loc in top 10 cele mai bine vandute parfumuri din lume. Un loc onorabil am putea zice, intr-un top cu parfumuri celebre foarte scumpe. Cel mai vechi produs care a luat fiinta de peste 20 ani, Cuba Gold cucereste inimile celor care o folosesc si astazi. Unele modele seamana la miros cu alte parfumuri mai celebre si le putem asocia cu acestia numindu-le replici ale lor, altele sunt unice si nu se pot compara cu nici o alta marca. Mirosul parfumurilor Cuba tine practic toata ziua, asta datorita concentratiei mari al esentei de parfum. Parfumul Cuba Strass Tiger este gen fresh- floral si este inspirat de Jean Paul Gaultier - Classique.


  Continutul parfumului:

  Apa de parfum Cuba Stass Tiger se fabrica numai din materie prima de calitate, atent selectionata, respectand toate standardele in productia de parfum.

  Produsele de baza al apei de parfum Cuba Strass Tiger sunt:

  -note cap: mandarina

  -note inima: orhidee

  -note baza: note lemnoase.


  Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului Cuba Strass Tiger este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


  Tag-uri parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica dama, parfumuri replica femei, parfum, parfumuri, apa de parfum, cuba, parfumuri cuba,  cuba strass tiger, 100ml, ieftin, oferta parfum, reducere parfumuri, preturi parfumuri, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


  PF902020


   

 • Stoc
  6 buc
  Numar articol
  PF902020
Creare magazin online