TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Filtrare
Parfumuri si seturi cadou
Parteneri
Detalii produs


Apa de parfum US Prestige Platinum 50 ml barbati / replica Carolina Herrera - 212 VIP

-34%
Stoc: 24 buc
Apa_de_parfum_US_Prestige_Platinum_50_ml_barbati
29,00 RON
Promoție: 19,00 RON
Început: 12.10.2021   În limita stocului!
 • Apa de parfum US Prestige Platinim 50 ml barbati

  Descriere:

  Apa de parfum US Prestige Platinum pentru bărbați, reflectă fidel stilul și perspectivele bărbatului VIP din New York.  Carismatic, amuzant, elegant, sofisticat, dar și invidiat. Nu e necesar sa te duci la un party, poti fi tu insati un party. Cocktail-ul parfumat de vodcă, caviar de tei și condimente vibrante a fost inspirat de mirosul și dispoziția celor mai exclusive petreceri. Cele mai importante ingrediente sunt: Caviar Lime conferă parfumului un aspect fructat, elegant. Un fruct elitist, VIP, care dă un impuls energic: cheia Cerului pentru regii și reginele petrecerii. Vodka înghețată cu o picătură de mentă care lasă seara proaspătă. Parfumul tropical al prințului tropical va fi parfumul care va face noaptea să strălucească. Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml este replica Carolina Herrera - 212 VIP.


   

  Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului US Prestige Platimum este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


  Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica barbati, parfum, parfumuri, apa de toaleta, creation lamis, parfumuri us prestige, platinum, 100ml, ieftin, oferta, redus, preturi, parfumuri originale ieftine, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


  PF907009


   

 • Producator
  U.s Prestige
  Marca parfum
  U.s Prestige
  Provenienta
  India
  Grup tinta 
  Barbati
  Tip parfum
  Apa de parfum
  Cantitate
  50 ml
  Gen parfum
  Oriental, picant
  Inspirat de
  Carolina Herrera - 212 VIP
  Garantie
  1 an
  Stoc
  24 buc
  Numar articol
  PF907009
Creare magazin online