TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Filtrare
Parfumuri si seturi cadou
Parteneri
Detalii produs


Apa de parfum US Prestige Gold 50 ml barbati / replica Hugo Boss - The Scent

-34%
Stoc: 23 buc
Apa_de_parfum_US_Prestige_Gold_50_ml_barbati
29,00 RON
Promoție: 19,00 RON
Început: 12.10.2021   În limita stocului!
 • Apa de parfum US Prestige Gold 50 ml barbati

  Descriere:

  Apa de parfum US Prestige Gold pentru bărbați, este reprezentativ pentru bărbatul picant care încântă simțurile femeilor din jurul său! Căci acest parfum este ca și cum ar fi fost făcut special pentru seducția sofisticată. Aroma sa intensă și extrem de eficientă este extrem de atractivă și irezistibilă. Deveniți un maestru al seducției  cu apa de parfum US Prestige Gold pentru bărbați.
  La început, notele de ghimbir vă vor impresiona împrejurimile. Fructul de maninka ca afrodisiac sporește senzația de emoție. Esențele pielii reale conferă parfumului o senzualitate aparte. Parfumul este ascuns într-o sticlă unică cu detalii argintii. În flacon strălucește un lichid chihlimatic atractiv. Apa de parfum US Prestige Gold pentru bărbați a fost comercializat pentru prima dată în 2017.
  Apa de parfum US Prestige Gold este un parfum irezistibil și de neuitat, cu un miros seducător. Lasă un semn de durată pe sufletele femeilor și le cucerește perfect. Este extrem de încrezător în conștiința sa perplexă. Chiar și femeile sunt depășite de asa multă seducție.
  Apa de parfum US Prestige Gold 50 ml este replica Hugo Boss - The Scent.


   

  Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului US Prestige Gold este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


  Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica barbati, parfum, parfumuri, apa de toaleta, creation lamis, parfumuri us prestige, gold, 100ml, ieftin, oferta, redus, preturi, parfumuri originale ieftine, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


  PF907007


   

 • Producator
  U.s Prestige
  Marca parfum
  U.s Prestige
  Provenienta
  India
  Grup tinta 
  Barbati
  Tip parfum
  Apa de parfum
  Cantitate
  50 ml
  Gen parfum
  Picant
  Inspirat de
  Hugo Boss - The Scent
  Garantie
  1 an
  Stoc
  23 buc
  Numar articol
  PF907007
Creare magazin online