Apa_de_parfum_US_Prestige_Gold_50_ml_barbati
Apa de parfum US Prestige Gold 50 ml barbati / replica Hugo Boss - The Scent
29,00 RON 
22,00 RON

Apa de parfum US Prestige Gold 50 ml barbati / replica Hugo Boss - The Scent

Pe stoc   (6 buc)
24
29,00 RON 
22,00 RON
Început: 19.05.2022   În limita stocului!
Discount: 24
Economisire 7,00 RON
Descriere

Apa de parfum US Prestige Gold 50 ml barbati

 

Apa de parfum US Prestige Gold pentru bărbați, este reprezentativ pentru bărbatul picant care încântă simțurile femeilor din jurul său! Căci acest parfum este ca și cum ar fi fost făcut special pentru seducția sofisticată. Aroma sa intensă și extrem de eficientă este extrem de atractivă și irezistibilă. Deveniți un maestru al seducției  cu apa de parfum US Prestige Gold pentru bărbați.
La început, notele de ghimbir vă vor impresiona împrejurimile. Fructul de maninka ca afrodisiac sporește senzația de emoție. Esențele pielii reale conferă parfumului o senzualitate aparte. Parfumul este ascuns într-o sticlă unică cu detalii argintii. În flacon strălucește un lichid chihlimatic atractiv. Apa de parfum US Prestige Gold pentru bărbați a fost comercializat pentru prima dată în 2017.
Apa de parfum US Prestige Gold este un parfum irezistibil și de neuitat, cu un miros seducător. Lasă un semn de durată pe sufletele femeilor și le cucerește perfect. Este extrem de încrezător în conștiința sa perplexă. Chiar și femeile sunt depășite de asa multă seducție.
Apa de parfum US Prestige Gold 50 ml este replica Hugo Boss - The Scent.


 

Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului US Prestige Gold este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


Tag-uri:  parfum us prestige gold, us prestige gold.


PF907007


 

Info produs
Producator
U.s Prestige
Marca parfum
U.s Prestige
Provenienta
India
Grup tinta
Barbati
Tip parfum
Apa de parfum
Cantitate
50 ml
Gen parfum
Picant
Inspirat de
Hugo Boss - The Scent
Garantie
1 an
Numar articol
PF907007
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare