Apa_de_parfum_US_Prestige_Black_50_ml_barbati
Apa de parfum US Prestige Black 50 ml barbati / replica Armani - Code for Men
29,00 RON 
22,00 RON

Apa de parfum US Prestige Black 50 ml barbati / replica Armani - Code for Men

Pe stoc   (4 buc)
24
29,00 RON 
22,00 RON
Început: 31.03.2022   În limita stocului!
Discount: 24
Economisire 7,00 RON
Descriere

Apa de parfum US Prestige Black 50 ml barbati

 

Apa de parfum US Prestige Black pentru bărbați, este un parfum foarte liniar, după primele cinci minute dupa pulverizare nu se simte aproape nici o schimbare, iar în acest timp dispare doar partea ușor citrica, ușor amară a notei cap al parfumului, care de fapt nu dispare si durează foarte mult timp fiind o bază înflorită, balsamică, lemnoasă. Conform piramidei parfumului, elementul de înflorire este reprezentat de floarea de măslin, care este foarte plăcută. Aici, parfumul floral arată proaspăt, mătăsos și senzual, oarecum amintește de tuberoză, dar mai ușor. Această coardă este completată superb de arborele guaya, care, pe lângă faptul că este un excelent fixator (crește parfumul), are o aromă frumoasă lemnoasă, balsamică. La aceasta se adaugă fasolea de tonc, care este caldă, cremoasă și ușor pudră; parfumul său amintește de vanilie și migdale. Rezultatul este un parfum lemnos, dar totuși moale, cu un indice de durabilitate bun și o rază mare de persistenta, totul în stilul preferat al tuturor iubitorilor stilului U.S. Prestige.
Notele parfumului: lămâie, bergamotă, floare de măsline, guavă (Bulnesia sarmienti), fasole tonc. Apa de parfum US Prestige Black 50 ml este replica Armani - Code for Men.


 

Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului US Prestige Black este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


Tag-uri:  parfum us prestige black, us prestige black.


PF907006


 

Info produs
Producator
U.s Prestige
Marca parfum
U.s Prestige
Provenienta
India
Grup tinta
Barbati
Tip parfum
Apa de parfum
Cantitate
50 ml
Gen parfum
Fresh picant
Inspirat de
Armani - Code for Men
Garantie
1 an
Numar articol
PF907006
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare