TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Filtrare
Parfumuri si seturi cadou
Parteneri
Detalii produs


Apa de parfum US Prestige Black 50 ml barbati / replica Armani - Code for Men

-34%
Stoc: 0 buc
Apa_de_parfum_US_Prestige_Black_50_ml_barbati
29,00 RON
Promoție: 19,00 RON
Început: 22.06.2020   În limita stocului!
 • Apa de parfum US Prestige Black 50 ml barbati

  Descriere:

  Apa de parfum US Prestige Black pentru bărbați, este un parfum foarte liniar, după primele cinci minute dupa pulverizare nu se simte aproape nici o schimbare, iar în acest timp dispare doar partea ușor citrica, ușor amară a notei cap al parfumului, care de fapt nu dispare si durează foarte mult timp fiind o bază înflorită, balsamică, lemnoasă. Conform piramidei parfumului, elementul de înflorire este reprezentat de floarea de măslin, care este foarte plăcută. Aici, parfumul floral arată proaspăt, mătăsos și senzual, oarecum amintește de tuberoză, dar mai ușor. Această coardă este completată superb de arborele guaya, care, pe lângă faptul că este un excelent fixator (crește parfumul), are o aromă frumoasă lemnoasă, balsamică. La aceasta se adaugă fasolea de tonc, care este caldă, cremoasă și ușor pudră; parfumul său amintește de vanilie și migdale. Rezultatul este un parfum lemnos, dar totuși moale, cu un indice de durabilitate bun și o rază mare de persistenta, totul în stilul preferat al tuturor iubitorilor stilului U.S. Prestige.
  Notele parfumului: lămâie, bergamotă, floare de măsline, guavă (Bulnesia sarmienti), fasole tonc. Apa de parfum US Prestige Black 50 ml este replica Armani - Code for Men.


   

  Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului US Prestige Black este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


  Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica barbati, parfum, parfumuri, apa de toaleta, creation lamis, parfumuri us prestige, black, 100ml, ieftin, oferta, redus, preturi, parfumuri originale ieftine, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


  PF907006


   

 • Producator
  U.s Prestige
  Marca parfum
  U.s Prestige
  Provenienta
  India
  Grup tinta 
  Barbati
  Tip parfum
  Apa de parfum
  Cantitate
  50 ml
  Gen parfum
  Fresh picant
  Inspirat de
  Armani - Code for Men
  Garantie
  1 an
  Stoc
  0 buc
  Numar articol
  PF907006
Creare magazin online