Parfum US Prestige Powder 50 ml EDP / replica Bvlgari - Petits et Mamans
Parfum US Prestige Powder 50 ml EDP / replica Bvlgari - Petits et Mamans
30,00 RON 
22,00 RON

Parfum US Prestige Powder 50 ml EDP / replica Bvlgari - Petits et Mamans

Parfum US Prestige Powder 50 ml EDP

Us Prestige Platinum

Parfumul US Prestige Powder 50 ml EDP este un membru remarcabil al seriei, care în 2019 a intrat în atenția iubitorilor de parfumuri romani. Această apă de parfum, după cum sugerează și numele, are un miros de PUDRĂ, elegant și autoritar. Atrăgător și irezistibil.

Pe stoc   (5 buc)
27
30,00 RON 
22,00 RON
Început: 19.03.2024   În limita stocului!
Discount: 27
Economisire 8,00 RON
Descriere

Parfum US Prestige Powder 50 ml EDP

Us Prestige Platinum

Parfum US Prestige Powder 50 ml EDP: această apă de parfum, după cum sugerează și numele, conține PUDRĂ, elegantă autoritara. Atrăgător și irezistibil. Când este folosita, suntem captivați din primul moment de armonia portocalei rosii, adică Bitter Orange și Mandarina. După uscare, parfumul trece printr-o metamorfoză. Piersica alba se îmbină cu jucăușul florii de iris și cu notele dulci îmbătătoare de vanilie. Această compoziție de parfum realizează adevăratul miros de pudra pe încheieturile tale, foliculii de păr și decolteu. Cu ochii închiși, simte cu nasul impulsurile parfumului și devine irezistibil!

Acest adevărat parfum de femeie pudrat este evidențiat și de vanilie, care, combinată cu floarea albă și irisul, aduce parfumului moliciune senzuală și mătăsoasa. Esența bitter de portocala este un ingredient caracteristic care face ca acest parfum feminin să fie perfect unic.

Parfumul înfățișează o femeie modernă, creativă, care este capabilă să poarte toate aceste calități cu deplină ușurință. Parfumul US Prestige Powder 50 ml EDP va fi iubit de fiecare femeie care se bucura de agitatia orasului si de toate posibilitatile. De asemenea, va fi preferata femeilor cărora le place să fie mereu în centrul evenimentelor. Mirosul nostru ne definește, îl putem considera și ca pe un fel de carte de vizită, ne exprimă dorințele și personalitatea. De aceea este important ce parfum alegem, ce ne reprezintă. Parfumul US Prestige Powder 50 ml EDP este replica Bvlgari - Petits et Mamans.

Compoziţie

Note baza - Bitter Portocala - Mandarina
Note inima - Iris - Vanilie
Note cap - piersic alb
Tip parfum - pudrat


Tag-uri: us prestige powder


8906008721041


 

Info produs
Producator
U.s Prestige
Marca parfum
Powder
Provenienta
India
Grup tinta
Femei
Tip parfum
Apa de parfum
Cantitate
50 ml
Gen parfum
Pudrat
Inspirat de
Bvlgari - Petits et Mamans
Garantie
24 luni
Numar articol
8906008721041
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare