Parfum Creation Lamis Pure Black Men 100ml EDT
Parfum Creation Lamis Pure Black Men 100ml EDT / Replica Guy Laroche - Drakkar Noir
39,00 RON

Parfum Creation Lamis Pure Black Men 100ml EDT / Replica Guy Laroche - Drakkar Noir

Pe stoc   (10 buc)
39,00 RON
Descriere

Parfum Creation Lamis Pure Black Deluxe 100ml edt

Descriere:

Creation Lamis Pure Black Deluxe Edt 100ml parfum pentru barbati combina perfect tonurile proaspete ale casualitatii tinerilor cu mirosurile mai pline, picante, care simbolizeaza întelepciunea persoanelor în varsta care cunosc viata bine si lupta din greu pentru obiectivele lor. Mirosul senzual si atemporal al parfumului pentru barbati Creation Lamis Pure Black Deluxe Edt este ascuns într-o sticla neagra conceputa simplu, care se potriveste tuturor stilurilor de moda, la fel ca parfumul in sine. Forma sticlei se potriveste bine în mana fiecarui barbat, subliniind în continuare armonia dintre parfum si purtator. Creation Lamis Pure Black Men contine 100ml apa de toaleta si este gen oriental pentru barbati. Parfumul este inspirat de Guy Laroche - Drakkar Noir. Continutul parfumului:

-note cap: lavanda

-note inima: citrice

-note baza: lemn de santal.


Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului Creation Lamis Pure Black este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


Tag-uri: creation lamis pure black, lamis pure black, pure black lamis, parfum pure black, pure black parfum, replica drakkar noir.


PF901043


 

Info produs
Producator
Swiss Arabian Perfumes
Marca parfum
Creation Lamis
Provenienta
Emiratele Arabe Unite
Grup tinta
Barbati
Tip parfum
Apa de toaleta
Cantitate
100ml
Gen parfum
Oriental
Inspirat de
Guy Laroche - Drakkar Noir
Garantie
1 an
Numar articol
PF901043
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare