TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Detalii produs


Apa de toaleta Dorall Sundown 100ml barbati

-36%
NOU
Stoc: 5 buc
Apa_de_toaleta_Dorall_Sundown_100ml_barbati
39,00 RON
Promoție: 25,00 RON
Început: 13.09.2019   În limita stocului!
 • Apa de toaleta Dorall Sundown 100ml barbati

  Dorall logo

  Descriere:

  Parfumurile Dorall Colection sunt produse in Emiratele Arabe Unite, fiind o varianta mai ieftina al gamei Creation Lamis. Tipul de ambalaj a fost recent actualizat, iar persistenta parfumurilor a fost crescuta. Miresmele se afla in sticle unice, modelate intr-o varietate de forme, cutiile fiind decorate complet cu ajutorul unor designeri dedicati. Fiecare cutie este protejata de un invelis de celofan care asigura integritatea parfumului. Parfumurile Dorall Colection sunt produse intr-o gama larga de miresme, fiind lansate produse noi constant, parfumuri care sunt inspirate din cele mai populare arome de designer. Apa de toaleta Dorall Sundown este inspirat de Jil Sanders - For Men.

  Continutul parfumului:

     -note cap: scortisoara

  -note inima: cardamom

  -note baza: cedru.


  Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului Dorall Sundown este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


  Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica barbati, parfum, parfumuri, apa de toaleta, dorall colection, parfumuri dorall, sundown, 100ml, ieftin, oferta, redus, preturi, parfumuri originale ieftine, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


  PF908008


 • Stoc
  5 buc
  Numar articol
  PF908008
  Status
  NOU    
Creare magazin online