Apa de toaleta Dorall Sundown 100ml barbati

Stoc epuizat
36
39,00 RON 
25,00 RON
Început: 09.05.2021   În limita stocului!
Discount: 36
Economisire 14,00 RON
Stoc epuizat
Descriere

Apa de toaleta Dorall Sundown 100ml barbati

Dorall logo

Descriere:

Parfumurile Dorall Colection sunt produse in Emiratele Arabe Unite, fiind o varianta mai ieftina al gamei Creation Lamis. Tipul de ambalaj a fost recent actualizat, iar persistenta parfumurilor a fost crescuta. Miresmele se afla in sticle unice, modelate intr-o varietate de forme, cutiile fiind decorate complet cu ajutorul unor designeri dedicati. Fiecare cutie este protejata de un invelis de celofan care asigura integritatea parfumului. Parfumurile Dorall Colection sunt produse intr-o gama larga de miresme, fiind lansate produse noi constant, parfumuri care sunt inspirate din cele mai populare arome de designer. Apa de toaleta Dorall Sundown este inspirat de Jil Sanders - For Men.

Continutul parfumului:

 -note cap: scortisoara

-note inima: cardamom

-note baza: cedru.


Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului Dorall Sundown este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica barbati, parfum, parfumuri, apa de toaleta, dorall colection, parfumuri dorall, sundown, 100ml, ieftin, oferta, redus, preturi, parfumuri originale ieftine, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


PF908008


Info produs
Producator
Swiss Arabian Perfumes
Marca parfum
Dorall Collection
Provenienta
Emiratele Arabe Unite
Grup tinta
Barbati
Tip parfum
Apa de toaleta
Cantitate
100 ml
Gen parfum
Lemnos, oriental
Inspirat de
Jil Sanders - For Men
Garantie
1 an
Numar articol
PF908008
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare