Apa_de_parfum_US_Prestige_Granite_50_ml_barbati
Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml barbati / replica Paco Rabanne - Invictus
29,00 RON 
22,00 RON

Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml barbati / replica Paco Rabanne - Invictus

Pe stoc   (3 buc)
24
29,00 RON 
22,00 RON
Început: 31.03.2022   În limita stocului!
Discount: 24
Economisire 7,00 RON
Descriere

Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml barbati

Descriere:

Apa de parfum US Prestige Granite pentru bărbați, este o mireasma a victoriei - prospețime și senzualitate eroică. Parfumurile US Prestige Granite descoperă un nou vis al victoriei; un nou erou pentru campion; o nouă zonă de parfum; prospețime senzuală pentru bărbați. Invictus este invincibil, un erou căruia nimeni și nimic nu îi poate rezista. Corpul său poartă cu sine semnele succesului și promisiunea seducătoare a cuceririi și mai senzuale. El este idealul de bază al omului, copia perfectă a masculinității. El este cel cu care bărbații vor să fie asemănați, iar femeile il vor. Pentru a crea și a obține aceasta nota senzuala si proaspăta, piramida tradițională a parfumului a fost ignorată; parfumul a fost construit în jurul a două acorduri principale, dar complet opuse. Un parfum lemnos proaspăt, puternic și picant. Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml este replica Paco Rabanne - Invictus.


 

Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului US Prestige Granite este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica barbati, parfum, parfumuri, apa de toaleta, creation lamis, parfumuri us prestige, granite, 100ml, ieftin, oferta, redus, preturi, parfumuri originale ieftine, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


PF907008


 

Info produs
Producator
U.s Prestige
Marca parfum
U.s Prestige
Provenienta
India
Grup tinta
Barbati
Tip parfum
Apa de parfum
Cantitate
50 ml
Gen parfum
Aqua, lemnos
Inspirat de
Paco Rabanne - Invictus
Garantie
1 an
Numar articol
PF907008
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare