TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Filtrare
Parfumuri si seturi cadou
Parteneri
Detalii produs


Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml barbati / replica Paco Rabanne - Invictus

-34%
Stoc: 23 buc
Apa_de_parfum_US_Prestige_Granite_50_ml_barbati
29,00 RON
Promoție: 19,00 RON
Început: 21.07.2021   În limita stocului!
 • Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml barbati

  Descriere:

  Apa de parfum US Prestige Granite pentru bărbați, este o mireasma a victoriei - prospețime și senzualitate eroică. Parfumurile US Prestige Granite descoperă un nou vis al victoriei; un nou erou pentru campion; o nouă zonă de parfum; prospețime senzuală pentru bărbați. Invictus este invincibil, un erou căruia nimeni și nimic nu îi poate rezista. Corpul său poartă cu sine semnele succesului și promisiunea seducătoare a cuceririi și mai senzuale. El este idealul de bază al omului, copia perfectă a masculinității. El este cel cu care bărbații vor să fie asemănați, iar femeile il vor. Pentru a crea și a obține aceasta nota senzuala si proaspăta, piramida tradițională a parfumului a fost ignorată; parfumul a fost construit în jurul a două acorduri principale, dar complet opuse. Un parfum lemnos proaspăt, puternic și picant. Apa de parfum US Prestige Granite 50 ml este replica Paco Rabanne - Invictus.


   

  Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului US Prestige Granite este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


  Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica barbati, parfum, parfumuri, apa de toaleta, creation lamis, parfumuri us prestige, granite, 100ml, ieftin, oferta, redus, preturi, parfumuri originale ieftine, fresh, lemnos, oriental, floral, fougere, aromatic, picant, condimentat.


  PF907008


   

 • Producator
  U.s Prestige
  Marca parfum
  U.s Prestige
  Provenienta
  India
  Grup tinta 
  Barbati
  Tip parfum
  Apa de parfum
  Cantitate
  50 ml
  Gen parfum
  Aqua, lemnos
  Inspirat de
  Paco Rabanne - Invictus
  Garantie
  1 an
  Stoc
  23 buc
  Numar articol
  PF907008
Creare magazin online