TOP produse
Ofertă de produse
Newsletter
Plată cu cardul
Detalii produs


Apa de parfum Chatler Tessa Women 100 ml femei

-35%
NOU
Stoc: 3 buc
Apa_de_parfum_Chatler_Tessa_Women_100_ml_femei
60,00 RON
Promoție: 39,00 RON
Început: 26.10.2019   În limita stocului!
 • Apa de parfum Chatler Tessa Women 100 ml femei

  Descriere:

   Chatler 585 Tessa Women contine 100 ml apa de parfum, face parte din categoria parfumurilor oriental - florale si este destinata doamnelor. Acest parfum este inspirat de Lancome - Tresor. 
  Deschiderea vă va încânta cu tonuri dulci de liliac, trandafir, cais și flori de piersic. Mai târziu, combinația extraordinară de iris, crin și vale de iasomie se stabilizează, oferind fiecărei femei sentimentul de senzualitate unică a corpului și a minții. Tonurile calde de mosc, lemn de chihlimbar și vanilie te vor face să-ți dai seama până la urmă, iar simțurile tale se vor bucura de un timp infinit de lung.  Continutul parfumului:

     -note cap: trandafir, caise, liliac, piersic

  -note inima: ziasomie, solstițiul, irisul, crinul văii

  -note baza: mosc, lemn de santal, vanilie, chihlimbar.


  Atentie: numele de marca evocat in descrierea parfumului Chatler Tessa Women este aparat de drepturi de autor, el fiind mentionat doar pentru comparare si asemanare, nicidecum nu sustinem ca produsul nostru ar fi similar cu acesta!


  Tag-uri: parfum replica, parfumuri replica, parfumuri ieftine, parfum replica barbati, parfumuri replica femei, parfum, parfumuri, apa de parfum, chatler, parfumuri chatler, tessa women, apa parfum 100 ml. 


  PF802006


   

 • Stoc
  3 buc
  Numar articol
  PF802006
  Status
  NOU    
Creare magazin online